Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2013 14:56 - ВАЖНО ! НЕЗАБАВНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ !
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 2907 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Valter Kalashnikov

ВНВАУ "Георги Димитров" · 10 последователи

Възможности за тази случка

В А Ж Н О! З А Н Е З А Б А В Н О Р А З П Р О С Т Р А Н Е Н И Е!
КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка“

Днес 29. 10. 2013 година, беше проведено извънредно общо събрание на щаба на Военният съюз съвместно с БНО Шипка и ръководството на Комитета за Национално Спасение „Васил Левски“. Същото се проведе поради пародийния парламентарен фарс с „уж удължаването на мораториума за продажбата на свещена Българска земя /вместо Закон за тотална забрана за продажбата на такава - както е в Англия/ и започнала в страната студентска стачка и окупация някои университети!
Решението на Комитета, Военният съюз и Българско Народно опълчение "Шипка" е категорично:
Подкрепяме и ще настояваме за ускореното приемане на Закон за забрана продажбата на българска земя, на чужденци /както от ЕС така и извън него/. В Англия която има огромно влияние върху общата европейска политика всеки опит за продажба на земя се третира като престъпление против сигурността на страната и се наказва дори по жестоко отколкото опита за измяна на короната и националните и интереси.

По отношение на студентската стачка както и на всички други протести /за земята, за златото, за затваряне на южната граница и т.н./, в страната започнали веднага след предварително опорочените от ръководството на ГЕРБ и останалите партии на статуквото парламентарни избори заявяваме:
Подкрепяме справедливите искания на всеки български гражданин и студент за прекратяване на финансово икономическата и военно политическа окупация на страната от външни сили и техните местни слуги и агенти на влияние /в лицето на узурпиралите с лъжливи обещания и подлост властта и парламента в страната ръководни партийни престъпници/.
Настояваме за:
- отмяна на всички промени в Конституцията на България внесени след нейното приемане под чуждестранен диктат и по указания на чуждестранни посолства и съветници с мълчаливата престъпна подкрепа на български народни представители по указания на техните продажни партийни ръководства.
- за незабавно прекратяване на договорите за разполагане на чужди войски /САЩ, Израел/ на територията на страната и закриване на всички чужди военни бази и напускането на техният военен персонал.
Базите да бъдат предадени в пълна изправност на представители на ГЩ на армията и граждански комитети формирани от местните граждани в регионите на тяхното базиране.
- за незабавното изплащане от САЩ на всички ремонтно възстановителни и строителни дейности извършени на територията на тези бази от български фирми и изпълнители.
- за обявяването като нелегитимни на всички договори за приватизация и продажба или ликвидиране на стратегическите предприятия, отрасли, национални богатства, финансова система, компоненти на системата за Национална сигурност, Държавен резерв и природни ресурси собственост на българският народ, извършени без категоричното и предварително заявено съгласие на Върховният Суверен – народа на България.
За незабавното връщане собствеността и държавният контрол над Българска Народна банка и връщане в страната на златният резерв на БНБ изнесен незаконно в чужбина по време на управлението на Иван Костов .
- за незабавното връщане в държавната хазна на всички кредити отпуснати от червената партийна олигархия на назначените от тях олигарси и бизнесмени в началото на 90 години.
- за незабавното привличане под наказателна отговорност на ръководствата на всички партии участвали със свои представители, действия или престъпно бездействие в управлението и парламента на страната през последните 25 години, на високо поставени държавни чиновници и партийни величия участвали в изпълнение на плана Ран – Ът и във всички процеси по разграбването и разпродажбата на националните богатства, промишлени и финансови активи и природни ресурси на България.
- за незабавното връщане на милиардите държавни субсидии отпускани на отделните политически партии. Същите да бъдат върнати за лична сметка само на партийните ръководства тъй като са увеличавани и получавани без изричното и предварително заявено съгласие на Върховният Суверен - т.е. НАРОДА. Редовите членове нямат никакви задължения за връщане на субсидиите защото те са били престъпно използвани само от политическите ръководства на отделните партии, но не и от техните членове и симпатизанти.
- за анулиране на всички международни договори налагащи каквито и да е било ограничения или чуждестранен външен контрол над националната сигурност, независимост, суверенитет, териториална цялост, въоръжените сили,външна и вътрешна политика на страната и над нейните финансово икономически ресурси. Анулирането на всички договори за членство на страната в каквито и да е било военно политически блокове и съюзи и финансови структури и обявяването на пълна независимост на България.
- за пълно и подробно разследване дейността на всички правителства, върховни главно командващи и министри на отбраната на България през тези 25 години умишлено довели до развала и унищожението на Българската Народна Армия и лишаване на страната от всякакви възможности за отбрана, гарантиране на националната сигурност, независимост, суверенитет и териториалната и цялост.
В периода от 1991 -2013 година беше извършено страшно престъпление против българската държавност и народ изразяващо се в ИЗМЯНА НА ВИСШЕТО ВОЕННО ПОЛИТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО НА СТРАНАТА и народните представители и целенасочено унищожение на Въоръжените ни сили, разузнавателни управления и тяхното оперативно управление. Всичко това се извършваше пред погледа и с прякото сътрудничество на всеки един президент и поредно колониално правителство, и само в угода на чуждите национални интереси!
Подкрепяме всяка промяна на съществуващият днес престъпен финансово икономически и социално политически модел за окупация и управление на Българската държава наложен ни от враждебни към народа на България външни сили и за незабавното връщане на цялата власт и ресурси под контрола и прякото управление на народа.
Докато ръководствата на всички политически партии в парламента и в опозиция и поредното правителство работят само в полза на олигарсите и чужбина а не на народа ни, няма как да преговаряме с тях за каквото и да е било.
Задължително, но не ДОСТАТЪЧНО УСЛОВИЕ за каквито и да е било бъдещи преговори , разговори и срещи се явява:
А. Неутрализация на цялата суровинно ресурсна и монополна класа от алчни олигарси и продажно крадливи партийни елити изсмукващи и изнасящи в чужбина всички финансови и природни ресурси принадлежащи на народа на България!
Б. Обявяване на всички приватизационни сделки за анулирани като не-легитимно извършени без изричното и предварително ясно изразеното съгласие на народа.
В. Пълно и безусловно одържавяване на всички природни богатства,стратегически отрасли, предприятия, банки и естествени монополи без всякаква компенсация за заграбилите ги /срещу тлъсти комисионни и без съгласието на Върховният Суверен местни и чужди престъпници!
Г. Всички суровини- нефт, газ, въглища, черни и цветни метали, руди, дървени материали и други задължително да се продават в чужбина само като крайни преработени в България продукти и изделия при това само и единствено под изключително строгият контрол на държавата от специализирани държавни организации ръководени само от българи.
Цялата печалба от добива, преработката и продажбата на полезни изкопаеми и други природни ресурси добивани в България принадлежи по справедливост и право само и единствено на народа, а не на стотината местни и чужди частни фирми заграбили престъпно ресурсите на нашата родина и трупащи милиарди на гърба народа.
Печалбата от продажбата на такива не може да бъде използвана от когото и да е било за преводи или откриване на банкови сметки в чужбина, за закупуването на дворци, яхти , луксозни коли и други предмети извън страната нито за забавления на местните и чужди политици и олигарси, тъй като цялата печалба принадлежи единствено и само на народа. Поради това всичко придобито от тези политически и криминални престъпници които окрадоха и разпродадоха държавата трябва да бъде конфискувано незабавно и върнато ако се наложи със силата на закона и оръжието в народната хазна на освободената и възродена от всички НАС - Българска държава.
Тази печалба както и финансовите ресурси на БНБ не могат да предоставят на други държави, финансови институции и банки в чужбина, нито да се влагат за стабилизирането на крадливи чуждестранни банки, крадливи банкери и правителства.
Всяко по различно действие на родните политици и временно правителство от посочените в това обръщение ще се счита за държавна измяна, престъпно и анти-народно, насочено в интерес само на чуждите спец служби, държави и престъпници и работещо против националните идеали и интереси на ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН- т.е. народа на България.
Неизпълнението на тези задължителни /но не окончателни/ условия прави невъзможно какъвто и да е било диалог или преговори от страна на верните на своят народ, клетва и воински дълг офицери, сержанти и войници с всеки представител на тази колониална администрация олигархична власт, парламент и на назначените от тях олигарси и „едри бизнесмени“.
НИЕ сме се клели само пред българското знаме и единствено пред народа и Отечеството, а не пред продажните партийни елити и излъчваните от тях престъпни правителства.
Изменниците на КЛЕТВАТА - не могат да считат себе си за БЪЛГАРСКИ офицери и сержанти независимо от броя и големината на техните пагони нито от броя на медалите получени за поредното предателство и национална измяна! Те са просто изменници, вражески агенти и чужди слуги и шпиони облечени в български униформи, служещи на поредното началство, продажно правителство и чужди интереси, но не и на народа и нашето мило ОТЕЧЕСТВО – пред които всички ние СЕ ЗАКЛЕХМЕ!
Именно благодарение на неколцината изменници в генералски униформи в началото на 90 не беше предотвратена държавната измяна на продажната част от елита на БКП съюзила се с чуждите спецслужби, разрушението и разпродажбата на Отечеството от внедрените от ЦРУ, МОСАД и КГБ чужди агенти. Поради тяхната измяна и алчност за власт , длъжности и пари не предотвратихме и управлението на сатаната Луканов, другите подли престъпници и последвалото унищожение на Българската армия, държава и разузнавателни служби.
Български офицери, сержанти, войници и служители на МВР. Погледнете вашите задължения и дълг записани в краят вашите военни книжки и си спомнете текста на клетвата
Всички НИЕ сме се клели и сме длъжни да служим само и единствено на своят народ и Отечество! Всяка друга, днешна власт /особено партийна такава/ Е ПРЕСТЪПНА И НЕЛЕГИТИМНА! Не се превръщайте в съучастници на враговете и разрушителите на своето Отечество и на убийците на бъдещето на Вашите деца! Можем само за броени часове да върнем СВОБОДАТА И РЕСУРСИТЕ НА НАРОДА - дори без един единствен изстрел или автоматен откос. Достатъчно е само едно - да спрете най после да изпълнявате заповедите на който и да е било представител на колониалната администрация и партийните елити и да започнете да служите само и единствено на своят народ. ИМЕННО НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ /а не престъпните партийни върхушки и продажни правителства/ ВИ осигурява, униформите, оборудването, ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ!
СПРЕТЕ ДА ХЛЕНЧИТЕ И ДА ПЪЛЗИТЕ ПОЗОРНО пред тази изменници и национални предатели! Всичко ще се реши със воля, дух, стомана и кръв. Или ние тях или те нас, децата ни и БЪЛГАРИЯ! Всички трябва да действат единно и дисциплинирано като истинска армия.
Бъдете готови за денят когато ще чуете ГОРДИЯТ БЪЛГАРСКИ ХИМН….. и ще се изправим ВСИЧКИ ЗАЕДНО за да извоюваме своята свобода или да прекрачим с гордост прага на ......БЕЗСМЪРТИЕТО!
Славни български офицери, сержанти и войници, служители на МВР! САМО НАРОДА СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС– ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ!
И ИЗПЪЛНЕТЕ СВОЯТА ВОИНСКА КЛЕТВА И ДЪЛГ КЪМ НАРОДА И ОТЕЧЕСТВОТО!
Всеки които е наистина достоен и готов за реални дела да се свърже със щаба!
РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!
нач. щаб подп. Валтер
за контакти с щаба:
BGMilitaryUnion@gmail.com
BNOShipka@gmail.com
VDVSpecnaz@gmail.com
скайп логин – ValterSpecnaz
ПП. Разпространете в групите в които членувате и ако сте истински български воини застанете в редиците на Българското народно опълчение! „ВСЕКИ ЧЛЕН НА КОЯТО И ДА Е БИЛО ПАРТИЯ Е ВРАГ НА НАРОДА И СЪУЧАСТНИК В УНИЩОЖЕНИЕТО И РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, защото със своето членство и мълчалива подкрепа помага на крадливите партийни елити спокойно да разграбват, разпродават и унищожават неговата ВЕЛИКА РОДИНА! Помага на убийците на собственият си народ, деца и семейство!

преди 4 часа

 





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10362188
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930